RETOUREN​

Hoe kan ik een artikel retourneren?

  • Je kunt je bestelling altijd binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos naar ons terugsturen. Indien de originele verpakking niet beschadigd is, gebruik je deze om je bestelling te retourneren. Retourzendingen kun je kosteloos afgeven bij de vervoerder.
  • Als je een artikel wilt ruilen, plaats dan een nieuwe bestelling en stuur je huidige bestelling kosteloos terug. Ruilen binnen één bestelling is niet mogelijk.

Retour procedure

Stap 1. Stuur een e-mail met het ordernummer en adres naar info@buqone.nl
Stap 2. Naar beoordeling sturen wij jou per e-mail een pakketlabel
Stap 3. Verwijder de oude labels of maak ze onleesbaar, print de pakketlabel en plak die op het pakket
Stap 4. Lever het pakket in bij een DPD servicepunt en de rest wordt geregeld

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Nadat het retour binnen is en in orde bevonden, dan krijgt je geld zo spoedig mogelijk teruggestort op je rekening. Afhankelijk van je bank of creditcardmaatschappij kan het enkele dagen duren voor je het geld daadwerkelijk op je creditcard- of bankrekening hebt staan. Uiterlijk 14 dagen nadat je Buqone hebt geïnformeerd over de annulering van je aankoop wordt je geld teruggestort op je rekening.

Wat is jullie retourbeleid?

Je kunt alle ongedragen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het passen van de kleding wordt niet beschouwd als gebruik. Om een artikel te retourneren, adviseren wij voor een snelle afhandeling retour te sturen met de originele labels en kaartjes.

Geeft Buqone garantie?

Als je een artikel koopt bij Buqone, dan zijn de wettelijke garantievoorschriften van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een artikel is en doet wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Een wettelijke garantietermijn is niet van toepassing; deze verschilt per artikel. Normaal gesproken gaat Buqone uit van een garantie termijn van 6 maanden op een artikel na aankoop, mits deugdelijk gebruikt. Buqone geeft geen garantie dat de insectwerende behandeling van onze kleding voor 100% werkt tegen insecten beten, steken of andere invasieve wijzen en tegen alle insecten. De behandeling biedt extra bescherming en de werking is afhankelijk van diverse factoren.