OVER BUQONE

Buqone is kleding die is behandeld met een insect werende vloeistof. De kleding en accessoires van Buqone bieden een effectieve, langdurige en ecologische extra bescherming tegen veel insecten en helpt daarom mee de verspreiding van ziekten te voorkomen.

De kleding wordt behandeld met een vloeistof met als actief ingrediënt “Ethyl Butylacetylaminopropionate”, ontwikkeld door een groot Europees farmaceutisch bedrijf in de jaren 1970.

Ethyl Butylacetylaminopropionate wordt al decennia lang veel gebruikt. In onder meer insectwerende lotions en sprays.

Door een behandeling wordt Ethyl Butylacetylaminopropionate door weefsels (bijvoorbeeld stoffen) opgenomen. Eenmaal toegepast kan de behandelde kleding met gemak meer dan 80 keer gewassen worden zonder het de kleding de werking verliest.

Ethyl Butylacetylaminopropionate is een aminozuur wat het waarnemingsvermogen van de inseceten beinvloed. Het doet geen pijn aan insecten en is niet gevaarlijk voor mens, dier en milieu.

Het product weert meer dan 90% van de geteste insecten af. Het creëert als het ware een onzichtbaar schild van 5 tot 20 cm om de behandelde stof heen.

Het gebruik van de werkzame stof Ethyl Butylacetylaminopropionate is goedgekeurd door de  EU (verordening nr. 528/2012), EPA (Amerikaanse Environmental Protection Agence), CDC (Centers for Disease Control and Prevention) en WHO (World Health Organization). 

Buqone kleding weert onder meer muggen, teken, mijten, vliegen, vlooien en luizen af.

De producten zijn geurloos en de extra bescherming die ze bieden is onzichtbaar, hypoallergeen en langdurig.

De werkzame stof Ethyl Butylacetylaminopropionate wordt al meer dan 30 jaar op grote schaal gebruikt en is veilig voor mens, dier en milieu.

De technologie is goedgekeurd door de EU (verordening nr. 528/2012), EPA (Amerikaanse Environmental Protection Agence), CDC (Centers for Disease Control and Prevention) en WHO (World Health Organization). 

De producten kunnen normaal worden gewassen en vereisen geen speciaal onderhoud of herverwerking.

De behandeling met Repeltect blijft normaal gesproken actief gedurende de normale levensduur van de kleding.

Repeltec is een waterig, ecologische behandeling dat geen oplosmiddelen gebruikt. Het product wordt chemisch gebonden aan de vezels van een weefsel en lost niet op tijdens het wassen. Ethyl Butylacetylaminopropionate is een insectwerend middel en schaadt geen insecten (inclusief bijen). In tegenstelling tot andere producten, zoals permethrin, is onze behandeling niet giftig.

Bestellen

Om een bestelling te plaatsen is het uiteraard niet verplicht om een account aan te maken. Doe je dit wel, dan profiteer je van de volgende voordelen:
  • Persoonlijke gegevens zoals naam en adres worden automatisch ingevuld door in te loggen en zo versnel je het bestelproces.
  • Je kunt artikelen toevoegen aan je verlanglijstje.
  • Je kunt de status van je bestelling(en) volgen

Wanneer je het bestelproces volledig hebt doorlopen, wordt er automatisch een bevestiging van de bestelling per mail naar je verzonden. Wanneer je deze na een kwartier nog niet hebt ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice, dan kunnen we kijken wat er fout is gegaan. Kijk wel even in je spambox!

Indien de bestelling nog niet is verzonden, is het geen enkel probleem om de bestelling te annuleren. Zelfs als deze al betaald is (en dus nog niet verzonden), is het mogelijk de bestelling te annuleren. Wij storten dan het volledige bedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Betaling

Wanneer de betaling niet goed is afgerond, maar de bestelling wel is geplaatst, dan krijg je na een uur een betaallink per mail. Via deze link kom je weer in de betaalkassa om de betaling alsnog af te ronden. Werkt de link niet, neem dan even contact op met onze klantenservice om de betaling te herstellen.

Betalen is mogelijk via:

  • iDEAL
  • MasterCard of VISA

Betalingen gaan via de systemen van MultiSafePay. Dit betrouwbare en SSL-beveiligde systeem voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm voor betalingsverkeer (PCI-DSS).

Bezorgen

Binnen Nederland vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Voor verzending naar overige landen kun je het beste even vóór het bestellen contact opnemen met onze klantenservice.
Wij streven ernaar om alle bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 zijn geplaatst én betaald, dezelfde dag nog te versturen. Heb je hierna of tijdens het weekend een bestelling geplaatst, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen en verstuurd. Na gelang je bestelling wordt een ander vervoerder ingeschakeld. Je krijgt van ons een verzendbevestiging met een track&trace. Zo kun je je bestelling volgen en heb je duidelijk zicht op de afleverroute. Houdt rekening met 3 to 5 werkdagen verzendtijd.

Buqone

Buqone is een Internationaal kledingmerk en gespecialiseerd in mens-, dier- en milieuvriendelijke insectwerende kleding. Buqone is in licentie genomen door Perfectly New B.V. (KvK nr. 80267696) en is gevestigd op de Kerkstraat 28, 8194LW Veessen.
Zie je een fout op de website of heb je ideeën om de site prettiger te maken? Neem dan direct contact met ons op en laat het ons weten! Feedback van onze klanten wordt door ons zeer gewaardeerd!
Dit kan op verschillende manieren. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, brengen we je regelmatig op de hoogte van de nieuwste artikelen en weet je direct wat voor acties er lopen. Daarnaast kun je ons volgen via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.
Staat het antwoord op je vraag niet bij de veelgestelde vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons mailen via het mailformulier op de contact pagina, wij beantwoorden doorgaans tijdens kantoortijden binnen enkele uren. Bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 op 085 023 90 28.

Privacy

De gevraagde persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Perfectly New B.V. en worden voornamelijk gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst/bestelling, en het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en eventuele marketingdoeleinden. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt of verkocht. Je hebt altijd recht op inzage en correctie van je gegevens in ons bestand. Uiteraard kun je de gegevens zelf in je account wijzigen, of neem even contact op met onze klantenservice. Meer informatie lees je op onze Privacy Policy pagina.

Producten

Het spijt ons dat een artikel, de webshop of onze service niet aan je eisen voldoet. Neem direct even contact op met onze klantenservice via onze contact pagina, dan overleggen we samen hoe dit het best opgelost kan worden. Betreft het een klacht over een artikel, stuur dan even een mailtje met een foto van de klacht. Doorgaans kunnen we dezelfde dag tot een oplossing komen, maar als dit langer duurt zullen we er uiterlijk binnen 14 dagen op terugkomen. Lees meer over onze klachten procedure op de algemene voorwaarden pagina. Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om deze te controleren op eventuele defecten en juistheid. Na deze periode is de koop gesloten. Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je 6 maanden garantie op de kleding, mits deze deugdelijk is gebruikt.
Wanneer wij merken dat een artikel afwijkend zit qua maat, proberen we dat zo duidelijk mogelijk aan te geven bij de artikelomschrijving. Wil je het zekere voor het onzekere, stuur dan even een mailtje naar onze klantenservice met het artikelnummer erin vermeld, dan kunnen wij het artikel voor je opmeten en kun je met meer zekerheid bestellen. Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je 6 maanden garantie op de kleding, mits deze deugdelijk is gebruikt.
Twijfel niet en neem direct contact op met onze klantenservice, wij beantwoorden graag je vragen. Stuur je een mailtje via ons mailformulier, dan krijg je doorgaans dezelfde werkdag nog een reactie.

Retourneren

Uitgebreide informatie over retourneren staat vermeld op onze retourneren pagina. Vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen, heb je 6 maanden garantie op de kleding, mits deze deugdelijk is gebruikt.
Dat is heel vervelend, onze excuses hiervoor! Neem direct even contact op met onze klantenservice zodat we dit kunnen rechtzetten.