Buqone Kleding

De Buqone kleding en accessoires biedt een effectieve en extra bescherming tegen onder meer muggen, teken, mijten, vliegen, luizen en vlooien, evenals de verspreiding van ziekten. De producten zijn veilig voor het hele gezin en bieden een duurzame aanvullende bescherming tegen insecten. Het is ecologisch en zonder bekende schadelijke gevolgen voor mens, dier en milieu. Het product verdrijft meer dan 90% van de insecten door het waarnemingsvermogen te beïnvloeden.

De behandelde Buqone-producten zijn EPA-goedgekeurd (US Environmental Protection Agency) en zijn ook geschikt voor gebruik bij kinderen en zwangere vrouwen.

Waarom kiezen voor Buqone?

  • Extra bescherming tegen insecten. Beschermt extra tegen teken, mijten, muggen, vliegen, luizen, vlooien en vele andere insecten.
  • Ecologisch en veilig. De behandeling is watergedragen en ecologische behandeling belast de natuur niet en irriteert de huid niet.
  • Duurzaam. U kunt kleding normaal wassen. De behandeling beschermt extra gedurende de gehele levensduur van het kledingstuk.
  • Getest en bewezen. De technologie die als insectenverdrijvend middel wordt gebruikt, is veilig voor mens, dier en het milieu.

Innovatie ten top!

Buqone producten bieden een effectieve, onzichtbare, hypoallergene, reukloze en niet-giftige aanvullende bescherming tegen insecten gedurende de gehele levensduur van kleding. Buqone producten helpen onder meer tegen teken, muggen, mijten, vliegen en vlooien.

Buqone producten zijn veilig voor mens, dier en milieu. Het product beinvloed de reuk van insecten en is daarom ook niet schadelijk voor insecten.
De beschermende werking is op water gebaseerd, ecologisch en belast de natuur daarom niet.

Het Buqone assortiment is ontworpen voor het hele gezin en is geschikt voor alle buitenactiviteiten.

De behandelde Buqone producten zijn goedgekeurd door de EU (verordening nr. 528/2012), EPA (Amerikaanse Environmental Protection Agence), CDC (Centers for Disease Control and Prevention) en WHO (World Health Organization) en zijn ook geschikt voor gebruik bij kinderen en zwangere vrouwen.

Onbezorgd buiten leven met behandelde Buqone kleding! Het insectenverdrijvend middel zit in de kleding, dicht bij de huid. Er vormt zich als het ware een onzichtbaar extra beschermend schild om u heen! U hoeft geen verdere behandeling met lotions of sprays te doen. De behandeling is onzichtbaar, lost niet op tijdens het wassen en blijft bestaan gedurende de hele levensduur van het kledingstuk.